Contact

Heb je vragen, opmerkingen of wil je samenwerken met Twijfelmoeder.nl? Hartstikke leuk! Ik heb voor je op een rijtje gezet, hoe je het beste contact met mij kunt opnemen.

Voor als je twijfelt:

Twijfel jij en wil je van gedachten wisselen met lotgenoten? Je kunt je aanmelden voor de besloten Facebook-groep:Twijfel over kinderwens?Heb je mijn boek De twijfelmoeder gelezen en wil je graag van gedachten wisselen over jouw twijfels? Het is mogelijk om een persoonlijk consult te boeken. Mail naar info@twijfelmoeder.nl zodat ik je meer informatie kan toesturen over de werkwijze en kosten.

Voor als je meer wilt weten over de website en mogelijkheden tot samenwerking:

Voor vragen over de website en mogelijkheden om samen te werken, kun je mailen naar info@twijfelmoeder.nl. Daarnaast lees je op twijfelmoeder.nl/samenwerken meer over de mogelijkheden.

Voor de media:

Aanvraag naar aanleiding van mijn boek De twijfelmoeder? Neem voor interviewverzoek of aanvraag recensie-exemplaar direct contact op met Chantal Hattink, Pers & Publiciteit HarperCollins Holland. Zij is bereikbaar op 020-3038620 of per mail via  chantal.hattink@harpercollins.nl.Maxaro douchecabines