Redactie
Op de hoogte blijven van voortgang

Op dit moment werk ik achter de schermen aan de realisatie van TwijfelMoeder. Dit proces is te volgen via Twitter (waar we nu al updates posten) en Facebook (waar ik ook de input van de toekomstige lezers zal vragen). Ik hoop dat jullie dit spannende pad vanaf de eerste dag met mij bewandelen.

Cadeauwinkel
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en verwacht in maart 2017 ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: