Onderzocht
Afvallen? Vader worden is grootste stimulans

Wist je dat vader worden voor mannen de grootste stimulans is om af te vallen. Dat blijkt uit onderzoek in Groot-Brittannië onder duizend vaders. Zo wil 38 procent afvallen, omdat ze gezond blijven (en daarmee bijvoorbeeld een hartaanval te voorkomen) een verplichting vinden aan hun kinderen. Als je partner dus iets steviger is, hoef je je geen zorgen te maken. Grote kans dat hij aan de lijn gaat als jij vertelt dat je zwanger bent.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Meer dan een derde wil een actieve vader zijn en werkt dus aan zijn conditie. En 31 procent wil door af te vallen het goede voorbeeld geven aan zijn kinderen. Maar mannen zijn ook ijdel; 11 procent wil de strijd met de kilootjes aangaan om te kunnen concurreren met andere vaders op het schoolplein.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: