Afvallen? Vader worden is grootste stimulans

Wist je dat vader worden voor mannen de grootste stimulans is om af te vallen. Dat blijkt uit onderzoek in Groot-Brittannië onder duizend vaders. Zo wil 38 procent afvallen, omdat ze gezond blijven (en daarmee bijvoorbeeld een hartaanval te voorkomen) een verplichting vinden aan hun kinderen. Als je partner dus iets steviger is, hoef je je geen zorgen te maken. Grote kans dat hij aan de lijn gaat als jij vertelt dat je zwanger bent.

Meer dan een derde wil een actieve vader zijn en werkt dus aan zijn conditie. En 31 procent wil door af te vallen het goede voorbeeld geven aan zijn kinderen. Maar mannen zijn ook ijdel; 11 procent wil de strijd met de kilootjes aangaan om te kunnen concurreren met andere vaders op het schoolplein.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

juni 17, 2013 /