Voordelen van een zwangerschap in de zomer

Zwanger zijn in de zomer heeft zo z’n voordelen, zo vertelt actrice Jamie-Lynn Sigler. Maak je je anders zorgen over een dikke buik in bikini, als je in verwachting bent kun je daar helemaal niets aan doen en mag je dus schaars gekleed over het strand paraderen.

Verder is er nu volop vers fruit en verse groenten verkrijgbaar voor de nodige vitamientjes voor mama en baby. En zonlicht zorgt natuurlijk voor de aanmaak van vitamine D. Maar je dient ook op te letten in de zon voor pigmentvlekken, slapen wordt lastiger en je handen en voeten kunnen op warme dagen flink opzwellen.

Wat zijn volgens jou de voordelen van zwanger zijn in de zomer?

Praat mee over dit onderwerp op onze Facebook-pagina. Daarnaast is er in de besloten Facebook-groep alle ruimte om je twijfels over je (ontbrekende) kinderwens te bespreken.

juni 19, 2013 /