Zwanger en nu
Voordelen van een zwangerschap in de zomer

Zwanger zijn in de zomer heeft zo z’n voordelen, zo vertelt actrice Jamie-Lynn Sigler. Maak je je anders zorgen over een dikke buik in bikini, als je in verwachting bent kun je daar helemaal niets aan doen en mag je dus schaars gekleed over het strand paraderen.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Verder is er nu volop vers fruit en verse groenten verkrijgbaar voor de nodige vitamientjes voor mama en baby. En zonlicht zorgt natuurlijk voor de aanmaak van vitamine D. Maar je dient ook op te letten in de zon voor pigmentvlekken, slapen wordt lastiger en je handen en voeten kunnen op warme dagen flink opzwellen.

Wat zijn volgens jou de voordelen van zwanger zijn in de zomer?

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: