Voordelen van een zwangerschap in de zomer

Zwanger zijn in de zomer heeft zo z’n voordelen, zo vertelt actrice Jamie-Lynn Sigler. Maak je je anders zorgen over een dikke buik in bikini, als je in verwachting bent kun je daar helemaal niets aan doen en mag je dus schaars gekleed over het strand paraderen.

Verder is er nu volop vers fruit en verse groenten verkrijgbaar voor de nodige vitamientjes voor mama en baby. En zonlicht zorgt natuurlijk voor de aanmaak van vitamine D. Maar je dient ook op te letten in de zon voor pigmentvlekken, slapen wordt lastiger en je handen en voeten kunnen op warme dagen flink opzwellen.

Wat zijn volgens jou de voordelen van zwanger zijn in de zomer?


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

juni 19, 2013 /