Actueel
Alles over de vruchtbaarheid van vrouwen

TwijfelMoeder heeft een interessant artikel ontdekt op de website van Het Laatste Nieuws. Zij hebben alles over de vruchtbaarheid van vrouwen op een rijtje gezet. En ik moet zeggen; er zaten toch wat zaken bij waar ik nog niet zoveel van af weet.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Zo kun je enkele dagen na het stoppen met de pil al meteen zwanger worden. En wist je dat het ook vlak na de menstruatie al raak kan zijn? Klik hier om alles te lezen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: