Alles over de vruchtbaarheid van vrouwen

TwijfelMoeder heeft een interessant artikel ontdekt op de website van Het Laatste Nieuws. Zij hebben alles over de vruchtbaarheid van vrouwen op een rijtje gezet. En ik moet zeggen; er zaten toch wat zaken bij waar ik nog niet zoveel van af weet.

Zo kun je enkele dagen na het stoppen met de pil al meteen zwanger worden. En wist je dat het ook vlak na de menstruatie al raak kan zijn? Klik hier om alles te lezen.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

juli 9, 2013 /