Tips van Snooki voor Kate Middleton over moederschap

Kate Middleton en haar man prins William verwachten een dezer dagen een kindje. Ze is namelijk op 13 juli uitgerekend. Reality-ster en ervaringsdeskundige Snooki (haar zoon Lorenzo is bijna 1) geeft op haar blog opvoedtips aan de aanstaande moeder. Deze tips deel ik graag met jullie.

Gebroken nachten:
Waar Kim Kardashian ’s nachts de nanny al het werk laat doen, kon Snooki in eerste instantie niet wachten op het moment dat haar kleine prins ’s nachts weer wakker werd. “Maar dat duurt maar een paar dagen. Daarna is het meer: ‘Ik hou van je, maar OMG, stop met huilen. Ik ben uitgeput.’ Je zult wennen aan het tekort aan nachtrust. Doe gewoon je make-up op, zet je tiara op en je zult er net zo mooi uitzien als altijd.”

Zingen:
Snooki geeft de prinses het advies om genoeg te zingen. “Als ik voor die kleine zing, wordt hij rustig en kijkt hij me aan alsof hij verliefd is.”

Met andere moeders praten:
Praten met andere moeders hoort ook tot de tips van de realityster. “Ik heb er geen enkele twijfel over dat je een fantastische moeder zult worden. Maar als kersverse mama kan het toch nuttig zijn om met andere moeders te praten.”

Klik hier voor de brief.

Twijfel jij over je kinderwens?

juli 10, 2013 /