Opmerkelijk
Babyboom door zwangerschap Kate Middleton

Weet je dat ze in Groot-Brittannië een babyboom verwachten nu Kate Middleton en Prins William een babytje hebben? Na de bekendmaking van de zwangerschap was er zelfs al een grote toename te zien in de verkoop van zwangerschapstesten.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

De Britse tak van ClearBlue laat weten dat de verkoop van zwangerschapstest met maar liefst zestig procent is gestegen. Het hoogtepunt lag na de bekendmaking van de zwangerschap door Kate.

Zou jij het voorbeeld van een BN’er volgen? Of zijn die Britten gewoon een beetje gek?

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Danielle
    aug 29, 2013 (19:24)

    Nou dat zou voor mij echt geen reden zijn om ook zwanger te willen worden. Tenzij de prinses het kind ook helpt met grootbrengen;)

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: