Babyboom door zwangerschap Kate Middleton

Weet je dat ze in Groot-Brittannië een babyboom verwachten nu Kate Middleton en Prins William een babytje hebben? Na de bekendmaking van de zwangerschap was er zelfs al een grote toename te zien in de verkoop van zwangerschapstesten.

De Britse tak van ClearBlue laat weten dat de verkoop van zwangerschapstest met maar liefst zestig procent is gestegen. Het hoogtepunt lag na de bekendmaking van de zwangerschap door Kate.

Zou jij het voorbeeld van een BN’er volgen? Of zijn die Britten gewoon een beetje gek?


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

augustus 29, 2013 /