Beth Lapides: Ik wil gewoon geen kind!

Wat ontzettend fijn dat de lezers van TwijfelMoeder.nl ook meedenken. Zo heb ik deze week een interessant artikel uit Time toegestuurd gekregen. Beth Lapides heeft een persoonlijk verhaal geschreven over waarom ze geen kinderen wil. Wat mij betreft echt een must read.

Klik hier om het artikel te lezen.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

augustus 3, 2013 /