Actueel
Beth Lapides: Ik wil gewoon geen kind!

Wat ontzettend fijn dat de lezers van TwijfelMoeder.nl ook meedenken. Zo heb ik deze week een interessant artikel uit Time toegestuurd gekregen. Beth Lapides heeft een persoonlijk verhaal geschreven over waarom ze geen kinderen wil. Wat mij betreft echt een must read.

Klik hier om het artikel te lezen.

Bespaar continu
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: