Bevalling zorgt voor Posttraumatische Stress Stoornis (PTSS)

Wist je dat negen procent van de vrouwen een bevallen zo’n traumatische ervaring vindt, dat je kunt spreken van een Posttraumatische Stress Stoornis (PTSS). Uit onderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen blijkt dat 2000 vrouwen hier last van hebben.

Klik hier om er alles over te lezen.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

augustus 23, 2013 /