Gemiddelde zwangerschap duurt 38 weken

Wist je dat slechts vier procent van de zwangere vrouwen bevalt op de dag dat ze is uitgerekend? Nog een leuk weetje gemiddeld duurt een zwangerschap namelijk 38 weken. En niet de veertig weken, zoals de meeste vrouwen denken.

Dit blijkt uit recent Amerikaans onderzoek. De gemiddelde zwangerschap duurt 268 in plaats van 280 dagen.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

augustus 20, 2013 /