Onderzocht
Gemiddelde zwangerschap duurt 38 weken

Wist je dat slechts vier procent van de zwangere vrouwen bevalt op de dag dat ze is uitgerekend? Nog een leuk weetje gemiddeld duurt een zwangerschap namelijk 38 weken. En niet de veertig weken, zoals de meeste vrouwen denken.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Dit blijkt uit recent Amerikaans onderzoek. De gemiddelde zwangerschap duurt 268 in plaats van 280 dagen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: