Mila Kunis een TwijfelMoeder? Ashton Kutcher wil kids

Hebben we er een bekende Hollywood TwijfelMoeder bij? Mila Kunis heeft haar liefje, acteur Ashton Kutcher, laten weten dat hij de volgende vijf jaar nog niet bij haar hoeft aan te kloppen voor een kleintje.

Dit meldt een vriendin van de actrice aan Star Magazine. Het stel woont inmiddels al een tijdje samen, maar de 29-jarige Kunis is nog niet toe aan de volgende stap. Ai…


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

augustus 9, 2013 /