Actueel
Mila Kunis een TwijfelMoeder? Ashton Kutcher wil kids

Hebben we er een bekende Hollywood TwijfelMoeder bij? Mila Kunis heeft haar liefje, acteur Ashton Kutcher, laten weten dat hij de volgende vijf jaar nog niet bij haar hoeft aan te kloppen voor een kleintje.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Dit meldt een vriendin van de actrice aan Star Magazine. Het stel woont inmiddels al een tijdje samen, maar de 29-jarige Kunis is nog niet toe aan de volgende stap. Ai…

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: