Actueel
Moeder doet boodschappen, baby in bloedhete auto

Waarom wil je een kind als je er vervolgens onvoorzichtig mee omgaat? We weten allemaal dat je met dit weer geen kinderen in een afgesloten auto achter moet laten. Toch doen ouders het. Zo ging gister een 35-jarige moeder boodschappen doen, terwijl ze haar vier maanden oude baby in een bloedhete auto in de volle zon liet staan.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Gelukkig zagen omstanders dit op tijd en wisten ze een van de ruiten naar beneden te krijgen. Ze waarschuwden de politie, die het kindje vervolgens uit de auto heeft gehaald.

En wat te denken van die ouders die vorige week lekker naar het strand aan de Brouwersdam bij Ouddorp gingen. Terwijl zij genoten van het zonnetje, zat hun acht maanden oude meisje in een snikhete auto. Ze zeiden tegen de politie dat ze af en toe gingen controleren of alles nog goed was… Ja, ja…

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: