Moeder doet boodschappen, baby in bloedhete auto

Waarom wil je een kind als je er vervolgens onvoorzichtig mee omgaat? We weten allemaal dat je met dit weer geen kinderen in een afgesloten auto achter moet laten. Toch doen ouders het. Zo ging gister een 35-jarige moeder boodschappen doen, terwijl ze haar vier maanden oude baby in een bloedhete auto in de volle zon liet staan.

Gelukkig zagen omstanders dit op tijd en wisten ze een van de ruiten naar beneden te krijgen. Ze waarschuwden de politie, die het kindje vervolgens uit de auto heeft gehaald.

En wat te denken van die ouders die vorige week lekker naar het strand aan de Brouwersdam bij Ouddorp gingen. Terwijl zij genoten van het zonnetje, zat hun acht maanden oude meisje in een snikhete auto. Ze zeiden tegen de politie dat ze af en toe gingen controleren of alles nog goed was… Ja, ja…

Twijfel jij over je kinderwens?

augustus 3, 2013 /