Actueel
Ouders kunnen kraamzorg niet meer betalen

Kraamzorg Wereld Wonder en Geboortekliniek Den Haag zien dat steeds meer mensen voor minder kraamzorg kiezen. Ze kunnen de eigen bijdrage niet meer betalen. Daarom zijn ze een actie gestart.

Klanten worden getrakteerd op een cadeaubon van maximaal honderd euro. Deze kan worden verzilverd in de webshop van de kraamzorgorganisatie.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: