Prins William denkt aan luiers, niet aan polo

Prins William mag dan dit weekend aan een polowedstrijd voor het goede doel hebben deelgenomen. Zijn gedachten waren niet echt bij het spelletje. Na afloop zei hij: “Ik dacht aan luiers. Ik was niet echt bij de les.”

De nieuwbakken vader vertelt dat George een drukke baby is. “Hij vindt het leuk om veel te bewegen en vraagt veel aandacht. Het is goed om even het huis uit te zijn.” Hij grapt ook dat hij nog luiers moet gaan kopen. Die had hij liever gekregen dan de kleine polostick.

Leuk om via de media te volgen hoe prins William en Kate Middleton het ouderschap ervaren.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

augustus 5, 2013 /