Actueel
Prins William denkt aan luiers, niet aan polo

Prins William mag dan dit weekend aan een polowedstrijd voor het goede doel hebben deelgenomen. Zijn gedachten waren niet echt bij het spelletje. Na afloop zei hij: “Ik dacht aan luiers. Ik was niet echt bij de les.”

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

De nieuwbakken vader vertelt dat George een drukke baby is. “Hij vindt het leuk om veel te bewegen en vraagt veel aandacht. Het is goed om even het huis uit te zijn.” Hij grapt ook dat hij nog luiers moet gaan kopen. Die had hij liever gekregen dan de kleine polostick.

Leuk om via de media te volgen hoe prins William en Kate Middleton het ouderschap ervaren.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: