Samen slapen met je baby; meer kans op wiegendood

Samen slapen met je baby is gevaarlijk. Uit onderzoek blijkt dat kinderen die in het bed van hun ouders slapen vijf keer meer kans lopen om te sterven aan de gevolgen van wiegendood. Vooral de eerste zes maanden zijn gevaarlijk.

Er wordt gezegd dat samenslapen de moeder-kindband versterkt. Maar is het dit risico waard?


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

augustus 22, 2013 /