Actueel
Samen slapen met je baby; meer kans op wiegendood

Samen slapen met je baby is gevaarlijk. Uit onderzoek blijkt dat kinderen die in het bed van hun ouders slapen vijf keer meer kans lopen om te sterven aan de gevolgen van wiegendood. Vooral de eerste zes maanden zijn gevaarlijk.

Er wordt gezegd dat samenslapen de moeder-kindband versterkt. Maar is het dit risico waard?

Bespaar continu
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Sjoukje
    aug 22, 2013 (20:34)

    Ff samen een dutje doen, prima. Samen slapen? Nee. Gevaarlijk. De moeder-kind band krijg je ook op andere manieren 😀

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: