Verboden NIPT-test toch in Nederland (video)

Nederlandse ziekenhuizen sturen bloed van zwangere vrouwen voor genetisch onderzoek via België naar Amerika. Dit prenatale onderzoek, NIPT, is verboden in Nederland. Vorig jaar floot de minister twee ziekenhuizen terug, maar gynaecologen spreken van betere zorg en vinden dat de test snel vergoed moet worden. Dit blijkt uit de onderstaande reportage van Nieuwsuur.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

augustus 16, 2013 /