Actueel
Verboden NIPT-test toch in Nederland (video)

Nederlandse ziekenhuizen sturen bloed van zwangere vrouwen voor genetisch onderzoek via België naar Amerika. Dit prenatale onderzoek, NIPT, is verboden in Nederland. Vorig jaar floot de minister twee ziekenhuizen terug, maar gynaecologen spreken van betere zorg en vinden dat de test snel vergoed moet worden. Dit blijkt uit de onderstaande reportage van Nieuwsuur.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: