Win baby bij Aman Ramaza, een tv-show uit Pakistan

Wist je dat je een baby kunt winnen in Pakistan. In het tv-programma Aman Ramaza, dat tijdens de Ramadan wordt uitgezonden, moeten de deelnemers vragen kunnen beantwoorden over de Koran. Net als in shows bij ons maak je kans op wasmachines, koelkasten en magnetrons.

Maar ze hebben daar ook een extraatje; de baby’s. En dan win je dus als nietsvermoedend kinderloos koppel gewoon een pasgeboren meisje. De kindjes zijn vondelingen, die op straat gedumpt zijn door de ouders.

Meer lezen, klik dan hier.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

augustus 1, 2013 /