Opmerkelijk
Win baby bij Aman Ramaza, een tv-show uit Pakistan

Wist je dat je een baby kunt winnen in Pakistan. In het tv-programma Aman Ramaza, dat tijdens de Ramadan wordt uitgezonden, moeten de deelnemers vragen kunnen beantwoorden over de Koran. Net als in shows bij ons maak je kans op wasmachines, koelkasten en magnetrons.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Maar ze hebben daar ook een extraatje; de baby’s. En dan win je dus als nietsvermoedend kinderloos koppel gewoon een pasgeboren meisje. De kindjes zijn vondelingen, die op straat gedumpt zijn door de ouders.

Meer lezen, klik dan hier.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: