44 dagen minder slapen in jaar na geboorte baby

Wist je dat ouders maar liefst 44 dagen minder slapen in het eerste jaar na de geboorte van hun baby. Dit blijkt uit onderzoek van een Brits matrasbedrijf. Gemiddeld slapen ouders 5,1 uur per nacht in het eerste levensjaar van hun kind.

Tja, die acht uur die wordt aangeraden haal je dan niet. Iedere nacht verliezen ouders zo 2,9 uur slaap. Als je dat omrekent is dat 1055,6 uur per jaar en dus 44 dagen minder slaap. Gemiddeld slapen mensen 2857 uur per jaar. Leuk weetje: iemand van tachtig heeft bijna 26 jaar geslapen. Die uurtjes die je dus mist na de geboorte van je kindje kun je nog volop inhalen.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

september 18, 2013 /