Amerikaanse draagmoeders populair bij rijke Chinezen

Amerikaanse draagmoeders zijn populair bij rijke Chinezen. Ze schakelen ze in, omdat hun kindje zo een Amerikaans paspoort krijgt. Dat is in de toekomst handig, omdat kinderen voor hun ouders een permanente verblijfsvergunning, de zogeheten green card, kunnen regelen.

De rijke Chinezen kiezen voor Amerika, omdat hun bezig beter wordt beschermd in een land met een sterkere rechtsstaat. Aan de ene kant klinkt het logisch. Maar aan de andere kant: hoe zit het dan met de vrouwen die een sterke kinderwens hebben. Laten ze die droom inderdaad realiseren door een draagmoeder of willen ze het werk zelf doen?


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

september 23, 2013 /