Actueel
Amerikaanse draagmoeders populair bij rijke Chinezen

Amerikaanse draagmoeders zijn populair bij rijke Chinezen. Ze schakelen ze in, omdat hun kindje zo een Amerikaans paspoort krijgt. Dat is in de toekomst handig, omdat kinderen voor hun ouders een permanente verblijfsvergunning, de zogeheten green card, kunnen regelen.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

De rijke Chinezen kiezen voor Amerika, omdat hun bezig beter wordt beschermd in een land met een sterkere rechtsstaat. Aan de ene kant klinkt het logisch. Maar aan de andere kant: hoe zit het dan met de vrouwen die een sterke kinderwens hebben. Laten ze die droom inderdaad realiseren door een draagmoeder of willen ze het werk zelf doen?

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: