Opmerkelijk
Belg wordt op zijn tachtigste vader

Dat mannen ook een hele diepe kinderwens kunnen hebben, ontdek ik vandaag als ik een Vlaamse website lees. Een Belg wordt op zijn tachtigste nog vader. Nee, niet van een klein kindje, maar van een jongen van 22.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

André Wuytack uit Sint-Niklaas heeft zijn adoptiezoon enkele jaren geleden in de trein ontmoet. Javid bleek uit Afghanistan te komen, waar zijn ouders in de oorlog allebei waren overleden. Er groeide een band, de bejaarde man zocht hem op in het opvangcentrum waar Javid verbleef en begon even later aan een adoptieprocedure. Na ruim vijf jaar is de tachtigjarige eindelijk vader.

Klik hier om er nog meer over te lezen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: