Belg wordt op zijn tachtigste vader

Dat mannen ook een hele diepe kinderwens kunnen hebben, ontdek ik vandaag als ik een Vlaamse website lees. Een Belg wordt op zijn tachtigste nog vader. Nee, niet van een klein kindje, maar van een jongen van 22.

André Wuytack uit Sint-Niklaas heeft zijn adoptiezoon enkele jaren geleden in de trein ontmoet. Javid bleek uit Afghanistan te komen, waar zijn ouders in de oorlog allebei waren overleden. Er groeide een band, de bejaarde man zocht hem op in het opvangcentrum waar Javid verbleef en begon even later aan een adoptieprocedure. Na ruim vijf jaar is de tachtigjarige eindelijk vader.

Klik hier om er nog meer over te lezen.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

september 13, 2013 /