Drie keer per week foto van baby op social media

Als er een kindje is geboren, dan merk je dat meteen in je timeline. Op Twitter volgen allerlei updates over hoe de kleine het doet en op Facebook en Instagram komen continu foto’s voorbij. In Groot-Brittannië hebben ze ruim tweeduizend ouders gevraagd naar hun social media. En wat blijkt een vijfde plaatst babyfoto’s, omdat ze willen concurreren met andere ouders.

6% plaatst geen foto’s van kinderen online
Ten minste drie keer per week zet driekwart van de ouders een foto van hun baby online. 21 procent doet dit ten minste drie keer per maand en 6% plaatst nooit een foto van zijn of haar kinderen online.

De stellen doen dit als uiting van liefde voor hun kind, opslaan van herinneringen en om vrienden en familie op de hoogte te houden.

Twijfel jij over je kinderwens?

september 4, 2013 /