Onderzocht
Drie keer per week foto van baby op social media

Als er een kindje is geboren, dan merk je dat meteen in je timeline. Op Twitter volgen allerlei updates over hoe de kleine het doet en op Facebook en Instagram komen continu foto’s voorbij. In Groot-Brittannië hebben ze ruim tweeduizend ouders gevraagd naar hun social media. En wat blijkt een vijfde plaatst babyfoto’s, omdat ze willen concurreren met andere ouders.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

6% plaatst geen foto’s van kinderen online
Ten minste drie keer per week zet driekwart van de ouders een foto van hun baby online. 21 procent doet dit ten minste drie keer per maand en 6% plaatst nooit een foto van zijn of haar kinderen online.

De stellen doen dit als uiting van liefde voor hun kind, opslaan van herinneringen en om vrienden en familie op de hoogte te houden.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: