Actueel
Geen mobieltje meer voor jonge kinderen in België

Geen mobieltje meer voor jonge kinderen in België. En dat is volgens mij niet meer dan logisch. Waarom moet een kind dat nog op de basisschool zit een gsm hebben? Onze zuiderburen verbieden het per wet om zo jonge kinderen te beschermen tegen de straling.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Wetenschappers zijn het er nog steeds niets over eens of de straling van mobieltjes nu schadelijk is. We lezen in Sp!ts dat de Belgische regering het zekere voor het onzekere neemt, omdat ‘kinderen mogelijk gevoeliger zouden zijn voor straling dan volwassenen’.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: