Onderzocht
Gelukkiger van huwelijk dan door kind

Het huwelijk maakt ons gelukkiger dan het hebben van een kind. Dat blijkt uit een studie naar het welzijn van het Britse volk. Onze gezondheid heeft het meeste invloed op hoe we ons voelen.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Getrouwde mensen zijn vaak gelukkiger dan wie samenwoont of single is. Ouders van jonge kinderen vinden vaak dat ze iets betekenisvol in hun leven doen, vergeleken met kinderloze stellen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: