Miskraam voor Sue Rafdord; moeder van zestien kinderen

Sue Rafdord heeft een miskraam gekregen. Via Twitter heeft de moeder van zestien kinderen laten weten dat er geen hartslag meer te horen was. Ook al zou dit haar zeventiende kindje zijn, dit nieuws lijkt me voor iedere moeder ontzettend droevig.

Zeker als de media allemaal over je zeventiende zwangerschap schrijven, terwijl je zelf al twee dagen weet dat er geen babytje meer komt. Maandag schreef namelijk de hele wereldpers over de familie Rafdord. Later die dag is pas bekendgemaakt dat de vrouw een miskraam heeft gehad.

Klik hier om meer te lezen.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

september 17, 2013 /