Actueel
Miskraam voor Sue Rafdord; moeder van zestien kinderen

Sue Rafdord heeft een miskraam gekregen. Via Twitter heeft de moeder van zestien kinderen laten weten dat er geen hartslag meer te horen was. Ook al zou dit haar zeventiende kindje zijn, dit nieuws lijkt me voor iedere moeder ontzettend droevig.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Zeker als de media allemaal over je zeventiende zwangerschap schrijven, terwijl je zelf al twee dagen weet dat er geen babytje meer komt. Maandag schreef namelijk de hele wereldpers over de familie Rafdord. Later die dag is pas bekendgemaakt dat de vrouw een miskraam heeft gehad.

Klik hier om meer te lezen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: