Nachtvoeding baby belangrijkste oorzaak slaapgebrek

Ouders van een pasgeboren kindje klagen vaak over slaapgebrek. Maar wat is nu de reden voor die slechte nachtrust. Uit onderzoek van een Brits matrasbedrijf blijkt dat door de nachtvoeding vele uurtjes slaap verloren gaan.

Bijna zeven op de tien ouders ziet de nachtvoeding als belangrijkste oorzaak voor slaapgebrek. Met 57% staat het kind kalmeren als het huilt op de tweede plek. Piekeren over de veiligheid van de baby tijdens de nachturen houdt maar liefst 45 % wakker. En dan zijn er nog alle nieuwe indrukken die je als nieuwbakken ouders opdoet. Ook die worden als boosdoener gezien.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

september 18, 2013 /