Ouders zetten baby op bagageband vliegveld; kindje sterft

Een vijf maanden oude Amerikaanse baby is om het leven gekomen. De ouders van het kindje hadden het kind op de bagageband van het vliegveld gezet.

Het is nog niet duidelijk waarom ze dit deden en hoe het kindje is overleden. Het echtpaar zou samen met hun baby en ander kind de vakantie doorbrengen in een badplaats aan de Costa Brava. Op het vliegveld van Alicante sloeg het noodlot toe.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

september 19, 2013 /