Actueel
Ouders zetten baby op bagageband vliegveld; kindje sterft

Een vijf maanden oude Amerikaanse baby is om het leven gekomen. De ouders van het kindje hadden het kind op de bagageband van het vliegveld gezet.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Het is nog niet duidelijk waarom ze dit deden en hoe het kindje is overleden. Het echtpaar zou samen met hun baby en ander kind de vakantie doorbrengen in een badplaats aan de Costa Brava. Op het vliegveld van Alicante sloeg het noodlot toe.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: