Actueel
Te weinig kinderopvang in Antwerpen

Ik dacht altijd dat de kinderopvang in België goed geregeld was. Dat kan ook wel zo zijn, maar dan moet je nog wel een plekje voor je kindje kunnen vinden. In Vlaanderen is de kinderopvang namelijk heel slecht gespreid. In Antwerpen is maar plaats voor een op de vier kinderen.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Antwerpen zit ver onder de zogenaamde Barcelona-norm, die stelt dat er plek moet zijn voor 33% van de kinderen onder de drie jaar. In Leuven, Brugge en Hasselt kunnen ze de helft van de kinderen plaatsen.

Klik hier om meer te lezen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: