Te weinig kinderopvang in Antwerpen

Ik dacht altijd dat de kinderopvang in België goed geregeld was. Dat kan ook wel zo zijn, maar dan moet je nog wel een plekje voor je kindje kunnen vinden. In Vlaanderen is de kinderopvang namelijk heel slecht gespreid. In Antwerpen is maar plaats voor een op de vier kinderen.

Antwerpen zit ver onder de zogenaamde Barcelona-norm, die stelt dat er plek moet zijn voor 33% van de kinderen onder de drie jaar. In Leuven, Brugge en Hasselt kunnen ze de helft van de kinderen plaatsen.

Klik hier om meer te lezen.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

september 17, 2013 /