Verlegen vrouwen niet voldoende zelfvertrouwen voor borstvoeding

Verlegen vrouwen zouden niet voldoende zelfvertrouwen hebben om hun baby borstvoeding geven. Deze introverte dames zouden het wel willen, maar vinden dat ze niet voldoende steun krijgen.

Dit blijkt uit resultaten van een onderzoek van dr. Amy Brown van de Sawansea University. Mama’s die zichzelf als extravert en emotioneel stabiel omschreven, bleken eerder geneigd om borstvoeding te geven en daar langer mee door te gaan.

Klik hier om meer over dit onderzoek te lezen.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

september 14, 2013 /