Onderzocht
Verlegen vrouwen niet voldoende zelfvertrouwen voor borstvoeding

Verlegen vrouwen zouden niet voldoende zelfvertrouwen hebben om hun baby borstvoeding geven. Deze introverte dames zouden het wel willen, maar vinden dat ze niet voldoende steun krijgen.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Dit blijkt uit resultaten van een onderzoek van dr. Amy Brown van de Sawansea University. Mama’s die zichzelf als extravert en emotioneel stabiel omschreven, bleken eerder geneigd om borstvoeding te geven en daar langer mee door te gaan.

Klik hier om meer over dit onderzoek te lezen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: