Vliegen met kinderen geen probleem dankzij flying nannies

Niets verschrikkelijkers dan huilende kinderen in het vliegtuig, terwijl je probeert te slapen tijdens de (lange) vlucht. Ik kan me voorstellen dat je er als ouder ook helemaal hopeloos van wordt. Etihad Airways heeft nu de oplossing: flying nannies.

Klaarmaken van melkflessen, goocheltrucs en een rondleiding door het vliegtuig; ze doen het allemaal. Deze speciale stewardess is te herkennen aan haar oranje schort met kit vol rietjes, stickers, karton en andere knutselbenodigdheden. De nanny richt zich op gezinnen met, en alleenreizende kinderen.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

september 2, 2013 /