Actueel
Vliegen met kinderen geen probleem dankzij flying nannies

Niets verschrikkelijkers dan huilende kinderen in het vliegtuig, terwijl je probeert te slapen tijdens de (lange) vlucht. Ik kan me voorstellen dat je er als ouder ook helemaal hopeloos van wordt. Etihad Airways heeft nu de oplossing: flying nannies.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Klaarmaken van melkflessen, goocheltrucs en een rondleiding door het vliegtuig; ze doen het allemaal. Deze speciale stewardess is te herkennen aan haar oranje schort met kit vol rietjes, stickers, karton en andere knutselbenodigdheden. De nanny richt zich op gezinnen met, en alleenreizende kinderen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: