Zo gaat LeAnn Rimes om met de sociale druk

Wat moet het vervelend zijn om als celeb keer op keer te moeten lezen dat je misschien wel zwanger bent. Denk bijvoorbeeld aan Jennifer Aniston; haar buikje wordt continu in de gaten gehouden door de paparazzi. Zangeres LeAnn Rimes heeft – zo lijkt het op twitter – een manier gevonden om met de geruchten om te gaan. Humor! Misschien heb je er wat aan als er voor de zoveelste keer aan je wordt gevraagd of het al zover is.

De zangeres twittert:

Eerder schreef ze al:


Tja, we weten allemaal dat alcohol en sushi geen verstandige keuzes zijn voor zwangere vrouwen…

Eind mei liet ze wel weten een kinderwens te hebben. Alleen is het maar de vraag hoe snel ze ook daadwerkelijk zwanger zal zijn. Haar moeder heeft er namelijk twaalf jaar over gedaan voor het zover was. Tegen tijdschrift People zegt ze:

Ik hoop niet dat het bij mij ook zo gaat, als dat wel het geval is dan overweeg ik een draagmoeder. Eddie en ik hebben het ook over adoptie gehad.

Twijfel jij over je kinderwens?

september 24, 2013 /