BN'er
Zo gaat LeAnn Rimes om met de sociale druk

Wat moet het vervelend zijn om als celeb keer op keer te moeten lezen dat je misschien wel zwanger bent. Denk bijvoorbeeld aan Jennifer Aniston; haar buikje wordt continu in de gaten gehouden door de paparazzi. Zangeres LeAnn Rimes heeft – zo lijkt het op twitter – een manier gevonden om met de geruchten om te gaan. Humor! Misschien heb je er wat aan als er voor de zoveelste keer aan je wordt gevraagd of het al zover is.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

De zangeres twittert:

Eerder schreef ze al:


Tja, we weten allemaal dat alcohol en sushi geen verstandige keuzes zijn voor zwangere vrouwen…

Eind mei liet ze wel weten een kinderwens te hebben. Alleen is het maar de vraag hoe snel ze ook daadwerkelijk zwanger zal zijn. Haar moeder heeft er namelijk twaalf jaar over gedaan voor het zover was. Tegen tijdschrift People zegt ze:

Ik hoop niet dat het bij mij ook zo gaat, als dat wel het geval is dan overweeg ik een draagmoeder. Eddie en ik hebben het ook over adoptie gehad.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: