Zo ziet je lichaam er na de bevalling uit…

Ken je The 4th Trimester Bodies Project al? Fotografe Ashlee Wells Jackson laat zien hoe een lichaam er na de bevalling echt uit ziet. Niet alle moeders zijn zo strak als de bekende moeders die we in de blaadjes zien. Nee, je lichaam verandert door de zwangerschap, bevalling en het geven van borstvoeding.

Of ik nu blij van deze beelden moet worden, weet ik niet. Het zet me misschien nog wel meer aan het twijfelen. Maar de inzet van deze fotografe bewonder ik. Zij probeert een taboe te doorbreken en moeders weer zelfvertrouwen te geven. Die vrouwen hebben namelijk niet niks gedaan: ze hebben tenslotte een kind op de wereld gezet.

Ashley vertelt meer over haar project in het onderstaande filmpje:

Meer info en foto’s: http://4thtrimesterbodies.com.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

september 18, 2013 /