Actueel
Zo ziet je lichaam er na de bevalling uit…

Ken je The 4th Trimester Bodies Project al? Fotografe Ashlee Wells Jackson laat zien hoe een lichaam er na de bevalling echt uit ziet. Niet alle moeders zijn zo strak als de bekende moeders die we in de blaadjes zien. Nee, je lichaam verandert door de zwangerschap, bevalling en het geven van borstvoeding.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Of ik nu blij van deze beelden moet worden, weet ik niet. Het zet me misschien nog wel meer aan het twijfelen. Maar de inzet van deze fotografe bewonder ik. Zij probeert een taboe te doorbreken en moeders weer zelfvertrouwen te geven. Die vrouwen hebben namelijk niet niks gedaan: ze hebben tenslotte een kind op de wereld gezet.

Ashley vertelt meer over haar project in het onderstaande filmpje:

Meer info en foto’s: http://4thtrimesterbodies.com.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: