Abortus is heilig volgens Spaanse topless Femen-dames

Vrouwen van de feministische groep Femen hebben woensdag in het Spaanse parlement topless gedemonstreerd tegen de plannen van de conservatieve regering om de abortuswetgeving te herzien, waardoor een abortus niet zo snel meer goedgekeurd zal worden. Ze riepen ‘Abortus is Heilig’

De huidige regeling maakt het mogelijk dat vrouwen een ongewenste zwangerschap tot de 14e week kunnen afbreken. Minister Gallardón wil deze afschaffen en abortus alleen nog maar toestaan als daar een medische reden voor is.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

oktober 9, 2013 /