Actueel
Arie Boomsma valt voor zwangere vrouw

Arie Boomsma is bezet! Hij is verliefd geworden op een vrouw die zwanger was van haar ex. In een interview met Jackie vertelt hij er meer over.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Ze had net besloten het kindje alleen op te gaan voeden. Waar ik vroeger misschien dacht: jemig, ze gaat een kind krijgen en ook nog van een ander, merkte ik dat die gedachte me nu totaal niet beangstigde.

Ze hebben een manier gevonden om met deze ongebruikelijke situatie om te gaan.

Haar ex is de vader van haar zoon, met alle ruimte om er voor zijn kind te zijn, zo willen we dat allemaal. Daar is heel goed contact over.

Wat zouden de twijfelvaders in dit geval doen? Wegwezen of toch voor de liefde gaan?

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: