Actueel
Baby overleden door vergeetachtige vader

Een vergeetachtige vader heeft de dood van zijn elf maanden oude baby veroorzaakt door hem een hele dag in een auto achter te laten. Pas toen hij zijn zoontje ging ophalen, ontdekte hij dat het eerder die dag gruwelijk mis was gegaan.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

De medewerkers vertelde dat hij het kindje helemaal niet naar de crèche had gebracht. Daarop ging de man naar zijn auto en ontdekte het jongetje. De auto had de hele dag in de zon bij het werk van de man gestaan, waardoor de baby geen schijn van kans had.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: