Baby overleden door vergeetachtige vader

Een vergeetachtige vader heeft de dood van zijn elf maanden oude baby veroorzaakt door hem een hele dag in een auto achter te laten. Pas toen hij zijn zoontje ging ophalen, ontdekte hij dat het eerder die dag gruwelijk mis was gegaan.

De medewerkers vertelde dat hij het kindje helemaal niet naar de crèche had gebracht. Daarop ging de man naar zijn auto en ontdekte het jongetje. De auto had de hele dag in de zon bij het werk van de man gestaan, waardoor de baby geen schijn van kans had.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

oktober 3, 2013 /