Actueel
Baby te veel via IVF; op naar de rechter

In Australië stapt een stel naar de rechter, omdat ze een baby te veel hebben gekregen. bij de IVF kliniek gaven ze vooraf aan dat ze niet meer dan twee embryo’s wilden ontvangen, maar uiteindelijk kregen ze toch een drieling.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Het stel wil nu dat de IVF-kliniek – die toch drie embryo’s hebben teruggezet – opdraait voor de kosten van de opvoeding van het derde kindje. Ze hebben een claim van ongeveer 350.000 euro neergelegd.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Sjoukje
    okt 15, 2013 (13:05)

    Beetje ondankbaar dit…. Ben ook benieuwd hoe et voelt voor de baby die blijkbaar “teveel” is in plaats van welkome aanvulling!

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: