Baby te veel via IVF; op naar de rechter

In Australië stapt een stel naar de rechter, omdat ze een baby te veel hebben gekregen. bij de IVF kliniek gaven ze vooraf aan dat ze niet meer dan twee embryo’s wilden ontvangen, maar uiteindelijk kregen ze toch een drieling.

Het stel wil nu dat de IVF-kliniek – die toch drie embryo’s hebben teruggezet – opdraait voor de kosten van de opvoeding van het derde kindje. Ze hebben een claim van ongeveer 350.000 euro neergelegd.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

oktober 14, 2013 /