Actueel
Baby van tien maanden met ernstige obesitas

Wat ik echt niet begrijp zijn de berichten over te dikke baby’s. Als ouder ben je toch ontzettend blij met je kindje en wil je dat hij of zij gezond leeft? Zeker in die eerste jaren heb je daar nog een heel belangrijke rol in. Hoe kan een Britse baby van tien maanden dan al in het ziekenhuis zijn opgenomen met ernstige obesitas. Hij heeft een zorgwekkend hoog gewicht.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Natuurlijk kan er altijd iets medisch aan de hand zijn, maar moet je als ouder dan niet aan de bel trekken voor het te ver gaat. Of worden Britse baby’s gewoon niet zo goed in de gaten gehouden, zoals dat hier natuurlijk wordt gedaan door het consultatiebureau. Ik verbaas me er in ieder geval over. Als je graag een kindje wil, zorg er dan ook goed voor…

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: