Baby van tien maanden met ernstige obesitas

Wat ik echt niet begrijp zijn de berichten over te dikke baby’s. Als ouder ben je toch ontzettend blij met je kindje en wil je dat hij of zij gezond leeft? Zeker in die eerste jaren heb je daar nog een heel belangrijke rol in. Hoe kan een Britse baby van tien maanden dan al in het ziekenhuis zijn opgenomen met ernstige obesitas. Hij heeft een zorgwekkend hoog gewicht.

Natuurlijk kan er altijd iets medisch aan de hand zijn, maar moet je als ouder dan niet aan de bel trekken voor het te ver gaat. Of worden Britse baby’s gewoon niet zo goed in de gaten gehouden, zoals dat hier natuurlijk wordt gedaan door het consultatiebureau. Ik verbaas me er in ieder geval over. Als je graag een kindje wil, zorg er dan ook goed voor…


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

oktober 18, 2013 /