Actueel
Bulgaarse vrouw bevallen tijdens hartoperatie

Bijzonder nieuws uit Bulgarije. Daar is een 33-jarige vrouw tijdens een hartoperatie via een keizersnede bevallen van een dochter. De zwangere dame had last van ernstig hartfalen, waardoor een natuurlijke bevalling niet mogelijk zou zijn.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Opereren tijdens de zwangerschap behoorde ook niet tot de opties. Vandaar dat er voor gekozen om het gelijktijdig te doen. Ze zijn meer dan vijf uur bezig geweest.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: