Bulgaarse vrouw bevallen tijdens hartoperatie

Bijzonder nieuws uit Bulgarije. Daar is een 33-jarige vrouw tijdens een hartoperatie via een keizersnede bevallen van een dochter. De zwangere dame had last van ernstig hartfalen, waardoor een natuurlijke bevalling niet mogelijk zou zijn.

Opereren tijdens de zwangerschap behoorde ook niet tot de opties. Vandaar dat er voor gekozen om het gelijktijdig te doen. Ze zijn meer dan vijf uur bezig geweest.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

oktober 14, 2013 /