Redactie
Fijne jaarwisseling lieve TwijfelMoeder-volgers

Lieve lezers van www.twijfelmoeder.nl. Ik wens jullie allemaal een erg fijne jaarwisseling en een prachtig 2014. Een jaar met nieuwe kansen en inzichten. Een jaar waarin ik zelf dertig word en de kinderdiscussie waarschijnlijk weer hoog op zal lopen.

Natuurlijk kun je ook in 2014 hier je hart luchten en mijn avonturen lezen. Maar voor nu: geniet eerst van die heerlijke avond samen met je geliefde, familie en/of vrienden. Dat het een mooi feest mag worden.

Cadeauwinkel
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en verwacht in maart 2017 ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: