Redactie
TwijfelMoeder wenst alle lezers fijne kerstdagen

Fijne kerstdagen lieve lezers. Zie je er tegenop, omdat tijdens deze dagen altijd naar je kinderwens wordt geïnformeerd? Dat hoeft helemaal niet. Geef gewoon eerlijk aan dat je twijfelt. Of zeg dat je het er niet over wil hebben. In mijn geval is het nu makkelijker, omdat men nu naar TwijfelMoeder informeert.

En wordt het me te veel, dan zeg ik gewoon heel eerlijk dat ik het nog niet weet en geen zin heb in lange discussies over waarom kinderen zo leuk zijn. Dat je nu gewoon wil genieten van het fijne samenzijn met je naasten.

Cadeauwinkel
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en verwacht in maart 2017 ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: