TwijfelMoeder volgen – is de baby er al?

Jullie vragen je misschien af of de baby er al is… moet jullie teleurstellen, want zelfs met 39 weken + 1 dag is alles hier nog stil. Maar wil je nu niets missen, volg dan even mijn belangrijkste social media-kanalen. Daar komt het nieuws namelijk zeker snel voorbij.

Mijn blog loopt namelijk wat achter op de werkelijke termijn. Zeker sinds ik vorige maand gehackt ben en het achter de schermen-stuk even prioriteit had. Heb je dat geduld wel en wil je gewoon geen enkel artikel missen, dan kun je er natuurlijk voor kiezen om mijn blogupdates per mail te ontvangen of ze via de WordPress-reader te lezen.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Wie bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of één van de vele andere shops iets koopt via de linkjes op mijn blog, steunt zo automatisch (en zonder dat het jou wat extra kost). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

maart 14, 2017 /