Redactie
TwijfelMoeder volgen – is de baby er al?

Jullie vragen je misschien af of de baby er al is… moet jullie teleurstellen, want zelfs met 39 weken + 1 dag is alles hier nog stil. Maar wil je nu niets missen, volg dan even mijn belangrijkste social media-kanalen. Daar komt het nieuws namelijk zeker snel voorbij.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Mijn blog loopt namelijk wat achter op de werkelijke termijn. Zeker sinds ik vorige maand gehackt ben en het achter de schermen-stuk even prioriteit had. Heb je dat geduld wel en wil je gewoon geen enkel artikel missen, dan kun je er natuurlijk voor kiezen om mijn blogupdates per mail te ontvangen of ze via de WordPress-reader te lezen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
2 comments
 • Ongeduldig en stik nieuwsgierig: is-de-baby-er-al app’ers
  mrt 22, 2017 (07:53)

  […] Nou, dat had ik beter niet kunnen doen… Hier stromen de berichten nu ook binnen. Vandaar even via deze weg, zodat jullie het allemaal weten. Nee, ons kindje is er nog niet. Hij of zij zit heerlijk in mijn buik en ook ik heb weinig klachten (op de hormonen na…). We wachten dus rustig af. Als het zover is, kun je het hier lezen. […]

 • Merel
  mrt 15, 2017 (06:26)

  Wat vervelend dat je gehackt bent! Ik wacht geduldig af, al heb ik wel aan je gedacht laatste weken 🙂
  Succes met de laatste loodjes en ik wens je vast een fijne bevalling toe!

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: