TwijfelMoeder is mama; maak kennis met onze zoon

TwijfelMoeder is sinds dinsdag 28 maart mama! Om 07.50 is onze zoon geboren in het Maasziekenhuis in Boxmeer. De plek waar ik een dag eerder mokkend naar buiten liep, omdat het 41weken onderzoek bij gynaecoloog aangaf dat alles nog zo rustig was dat er zelfs een afspraak voor inleiden gemaakt diende te worden. Dat zou 3 april zijn…

Maar ook jij had geen zin meer om te wachten; dat was in de nacht van maandag op dinsdag wel duidelijk. De opmerking ‘je weet wel wanneer het echt begonnen is’ moet ik toch wat tegenspreken, want op het moment dat ik dat gevoel had, bleek ik ook al zo’n zes centimeter ontsluiting te hebben en mochten we richting ziekenhuis. Daar ging alles vervolgens in sneltreinvaart, zodat we je om 7.50 uur mochten verwelkomen. Een lange (54 centimeter), slanke (3440 gram) sterke jongen met de naam Seppe.

Wij genieten al een week intens van elkaar. Moeder en zoon maken het goed, maar daar kun je op deze plek natuurlijk later nog veel meer over lezen (van mijn zwangerschapsverlof tot aan het hebben van een stagiair bij de bevalling en meer). Niets missen, like TwijfelMoeder op Facebook, volg via Twitter of – voor andere bloggers – via de WordPress-reader.

Twijfel jij over je kinderwens?

april 5, 2017 /