Snapper Rock van UV-Fashions: hippe UV-werende zwemkleding

UV-werende zwemkleding… voor ik moeder werd, had ik er nog nooit van gehoord. Maar nu wil ik natuurlijk het beste voor mijn mannetje. Waar gewone shirtjes een beschermingsfactor van 10 hebben, heeft de speciale kleding factor 50. Op dit moment blijven we nog zoveel mogelijk uit de zon, maar volgend jaar zal ons ventje ook absoluut in zijn zwembadje zitten met dit weer. En dan mag dit dus niet ontbreken. Gelukkig heb ik nu de nieuwe collectie van Snapper Rock gezien. Dat ziet er echt heel goed uit. Kijk maar eens met me mee. Ik weet wel wat ik voor volgende zomer voor mijn mannetje ga aanschaffen als de collectie in de winkel ligt.

Met de nieuwe collectie speelt Snapper Rock uitstekend in op de ‘twinning trend’ die je tegenwoordig steeds vaker ziet. Kinderen die dezelfde kleding en accessoires dragen als hun vader of moeder. In Amerika zie je al veel moeders met hun ‘mini-me’ en is dit fenomeen een ware trend. Deze hype is overgewaaid uit de VS en ook hier inmiddels enorm in opkomst. Dankzij Snapper Rock zie je er volgend seizoen ook op het strand of aan het zwembad matchend uit met je zoon of dochter. Nu hoeft dat voor mij niet per se, maar de ontwerpen vind ik echt heel tof.

De nieuwe Snapper Rock 2018 collectie bestaat uit zwempakken, bikini’s, tankini’s, shorts, shirts, broeken en tuniekjes, allemaal met UV50+ bescherming tegen de zon. De zwemkleding wordt gekenmerkt door kleurrijke, trendy prints en mooie details. De badmode bestaat uit verschillende stijlen. Zo is de Diamond collectie met roze en goud de droom van elk meisje, jong of oud. Wie wat meer richting de natuurprints wil vindt de Ombre Leaf collectie vast prachtig. Combineer de kleuren van de oceaan met de populaire botanical prints en je hebt een lijn badkleding waar je absoluut in gezien mag worden! Ook de Boho, Coral Fish, Swan, Teardrop, Strawberry, Royal Palm en Lemon collecties zorgen voor uren strandplezier.

UV-Fashions is een bedrijf met een verhaal. De eigenaar – Jan Willem van der Sterre – heeft zijn vader namelijk verloren aan huidkanker. Dit verlies was voor hem de aanleiding om UV-beschermende kleding te gaan importeren.

Bekijk het complete assortiment op www.uv-fashions.nl.

Twijfel jij over je kinderwens?

augustus 16, 2017 /