Friends bingewatchen op Netflix; ideaal tijdverdrijf vanaf 1 januari 2018

Friends is vanaf 1 januari 2018 te zien op Netflix! Dan kun je alle tien de seizoenen lekker bingewatchen. Ideaal tijdverdrijf voor tijdens je zwangerschapsverlof (of tijdens andere vrije momenten). De Amerikaanse sitcom, waarin kijkers het leven volgen van zes ‘twenty-something’ vrienden in New York, is ondanks dat het laatste seizoen in 2004 werd uitgezonden nog altijd immens populair. De serie werd zoveel aangevraagd via het formulier op de help-website van Netflix dat de online entertainment-service er niet omheen kon.

In maar liefst 236 afleveringen zag een grote fanschare vanaf 1994 alle grappige, ontroerende en voor velen herkenbare situaties van Ross, Rachel, Monica, Chandler, Phoebe en Joey. Deze hechte vriendengroep besprak in elke aflevering de perikelen op gebied van liefde, vriendschap en werk met elkaar in het ‘Central Perk’ koffiehuis. In latere seizoenen kwamen ook onderwerpen zoals ontrouw, (co-)ouderschap en adoptie aan de orde. De serie heeft daarnaast voor vele trends gezorgd, zoals ‘de Rachel’, het kapsel wat Jennifer Aniston’s personage Rachel in de eerste seizoenen had. En de openingstune “I’ll be there for you” van The Rembrandts is een nog immer populaire meezinger.

Ik had het wel geweten als ik in januari verlof had 😉

Twijfel jij over je kinderwens?

december 5, 2017 /