Hele gezin
Behang Roos Soetekouw en KEK Amsterdam: unieke tinten

Behang Roos Soetekouw en KEK Amsterdam; unieke tinten die verrassen (en daarmee perfect in babykamertje passen – maar zeker ook elders in het huis). Toen ik het persbericht in mijn inbox kreeg, dacht ik meteen ‘dat zullen een aantal mama’s ontzettend mooi vinden’.  Je kunt kiezen uit de kleuren oudblauw, vaalroze, lichtgrijs en lichtgroen. Okay, het is wel aan de prijs (vanaf € 149,95 voor een rol behang op het formaat 194,8 x 280 cm, of te wel 4 banen), maar dan heb je wel een behangetje dat met iedere leeftijdsfase mooi mee te stylen is. Dat vind ik persoonlijk mooier, dan steeds weer een nieuw kinderbehangetje uit te zoeken.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

De nieuwe collectie fotobehang van KEK Amsterdam is gebaseerd op de zogenaamde fungy-collectie van Roos Soetekouw. In deze collectie staan geweven patronen centraal, geïnspireerd op de vormen, kleuren en texturen van schimmels en andere micro-organismen. Als materiaal is 165 grams extra mat vliesbehang gebruikt, een behangsoort die vele malen sterker is dan gewoon behang. Vliesbehang is bovendien supermakkelijk aan te brengen. Je hoeft alleen de muur in te smeren met lijm. Het fotobehang met ontwerp van Roos Soetekouw is verkrijgbaar in drie standaardafmetingen, maar kan ook op maat worden gemaakt.

Roos Soetekouw
Ontwerpster Roos Soetekouw studeerde textielontwerp aan het Amsterdam Fashion Institute, ontwierp kamers voor The Hotel Exchange én heeft in samenwerking met KEK Amsterdam nu ook een unieke collectie fotobehang op haar naam staan. Haar werk kenmerkt zich door een uitgesproken verhaal en zorgvuldige detaillering, waarmee ze de kracht en schoonheid van textiel laat zien.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: