Zakelijke look, die ook nog eens babyproof is

Zakelijke look, die ook nog eens babyproof is… Kan dat? Ik heb natuurlijk al geschreven over het feit dat ik het lastig vind om mijn kleding vlekvrij te houden, maar nu heb ik toch een manier gevonden waarop ik zonder vlekken de deur uit kan. Wat vinden jullie van mijn frisse, zakelijke look, die ik bij Esprit spotte? Ik hou namelijk niet van de standaard zwarte blazertjes en chique jurkjes Mijn look moet ook écht mij zijn; met deze items is dat echt gelukt.

Wat denken jullie van deze geweven sjaals met tropische print in combinatie met dit gele crinkle-chiffon jurkje? Je kunt er voor kiezen om de sjaal pas aan te doen als je op kantoor bent en zo eventuele vlekken op de schouder te maskeren. Of je draagt ‘m meteen en husselt ‘m dan een beetje. Door de structuur zul je hier ook veel minder snel iets op zien. Is het dan warm op kantoor, dan kun je ‘m zonder zorgen uit doen. Niets vlekken.

Deze zwarte haltertop vind ik ook echt prachtig. Ideaal als je na je werkdag nog door moet naar een netwerkbijeenkomst of borrel. Het liefst ga ik altijd nog even langs huis om dan iets leuks uit de kast te trekken; een mooi jurkje of zo. Maar soms kan dat gewoon niet. Dan vind ik deze combinatie erg leuk. Lekker comfortabel en toch chique. Je kunt ‘m met een witte broek matchen, maar ook met een lichtblauwe jeans. Als jasje dacht ik aan dit tijdloze spijkerjack. Dankzij de halter is de vlekkenkans ook kleiner; je kleintje legt tenslotte zijn hoofdje braaf op je schouder. Ach, en als ik dan toch een lichtblauwe jeans in mijn shoppingmandje heb, dan kan deze verfijnde blousetop er ook nog wel bij. Met dit stofje hoef je je ook geen zorgen te maken over het feit dat je nog niet iets te veel zwangerschapskilo’s over hebt…

Deze lichte jumpsuit met zwanenprint springt er voor mij ook uit. Dit stijltje is écht helemaal mij. Wel netjes, maar toch ook vlot. En comfortabel. Iets wat ik erg belangrijk vind als je een hele dag voor je pc zit. Waar ik me wel een beetje zorgen over maak, is die rits op de achterkant… Want die moet je toch zelf open kunnen doen als je naar het toilet moet. Beetje vreemd als ik aan de mannen van het internetbedrijf – dat naast mij zit in het bedrijfspand waar ik mijn kantoor heb – moet vragen of ze mij even kunnen helpen. Vlekken kun je in deze voorkomen door er een jasje over te dragen, zoals het spijkerjackje dat ik hierboven al besprak.

Ja, hakken staan vaak het mooiste, maar ik merk ook dat platte schoenen wel mijn voorkeur hebben. Daarom ben ik zo blij met deze zwarte sandalen van Esprit. Ze hebben een fijne structuur, waardoor ze heel stijlvol ogen. Combineert mooi bij de bovenstaande looks als je het mij vraagt.

Vrouw blij met shoppen, foto van Shutterstock.

Twijfel jij over je kinderwens?

mei 24, 2018 /