Zitzak XXL mét eigen ontwerp; hoe gaaf is dat?

Zitzak XXL mét eigen ontwerp; hoe gaaf is dat? Jullie hebben ‘m misschien al op Instagram voorbij zien komen, maar ik heb sinds vorige week een echte TwijfelMoeder-zitzak. Hij staat hier prominent in mijn kantoor. Nu hoeven de pakketbezorgers niet meer te vragen waar Twijfelmoeder zit; dat zien ze in een oog opslag.

Ik ben al jarenlang gecharmeerd van zitzakken. We hebben er dan ook al jarenlang eentje in gebruik. Heerlijk om hier op te liggen met een boekje. Je kunt zo’n zak helemaal naar je eigen lichaam vormen, waardoor het wat mij betreft echt één van de enige plekken is waar ik de urenlang kan vertoeven om een boek in een ruk uit te lezen. Opstaan daarentegen is niet altijd even makkelijk. Maar dat heeft waarschijnlijk meer met mijn balans te maken, dan met de zitzak zelf.

Omdat onze zitzak al jarenlang buiten wordt gebruikt (en daardoor niet meer het mooiste is), ben ik op zoek naar een exemplaar voor binnenshuis. Bij Mooze ontdek ik dat je zo’n zak helemaal kunt personaliseren. De prijs? In totaal heb je customized XXL-zitzak voor 188,70. Nu denk je misschien ‘dat is een flink bedrag’. Ja, klopt. Maar vergeet niet dat je dan een zitzak hebt van 135 x 175 cm. Als je een standaardkleurtje van de bekendste zitzakken fabrikant erbij pakt (die net vijf centimeter langer en breder is met zijn 180 x 140 cm), betaal je 189,95. En in dat geval kun je alleen kiezen uit standaardkleurtjes die ze in het assortiment hebben.

Kijk je bij Mooze dan kun je met je XXL zitzak echt alle kanten op. Met behulp van het Mooze-team (dank daarvoor!) heb ik ‘m helemaal in TwijfelMoeder-design kunnen ontwerpen. Ze hebben hiervoor het achtergrond-dessin en mijn logo samengevoegd tot een mooi geheel. Maar je kunt ook kiezen voor één achtergrond kleur met daarop een tekst of wat dacht je van een foto van je kindjes of gezin? En wat te denken van de standaardtemplates die je al tot je beschikking hebt. Kies uit meloenen, bladeren, stippen, een blikje bier of de relax-ontwerpen van Mooze in roze of zwart. Op de roze variant staat ‘It’s time to sit down and relax’ en op de zwarte staat ‘Chill zone’.

Even over het materiaal: de zitzak is gemaakt van 225 gram polyester en kan dus wel tegen een stootje. Wist je dat je ‘m zelfs mee naar buiten kunt nemen? De zitzakken zijn waterafstotend waardoor dat geen enkel probleem is. Vlekken er op? Je kunt de hoes gewoon op 30 graden wassen. Hoe fijn is dat? Juist omdat kinderen het dus ook heel leuk vinden om op zo’n kussen te springen, ben ik blij dat-ie dus gewoon mee kan in de machine. Hoef ik me geen zorgen te maken als er weer een plakkerig handje of snotneusje tegenaan is gekomen. Deze zitzak krijgt namelijk een plekje op mijn nieuwe thuiskantoor. Kan ik ‘m heerlijk gebruiken in de researchfase van mijn boek.

Twijfel jij over je kinderwens?

augustus 20, 2018 /