Meghan Markle zwanger van prins Harry; moeder worden stond op bucket list

Meghan Markle is zwanger van prins Harry! De baby wordt in de lente van 2019 verwacht. Dat heeft het Britse paleis net bevestigd.

De geruchten gingen natuurlijk al langer. Zeker nu ze haar man niet zou vergezellen naar Fiji. Daar heerst momenteel namelijk het gevaarlijke zika-virus. Werkelijk iedere stap die het paar zet, lag de afgelopen tijd al onder een vergrootglas. Zat die jurk niet wat strak? En hoe zit dat met haar haar? Zelfs de nieuwe coupe werd als aanwijzing gezien. Kate Middleton veranderde namelijk ook haar kapsel, voordat ze haar zwangerschappen aankondigde. Dit deed ze om de aandacht van een groeiend babybuikje af te leiden.

Maar nu hoeft er dus niet meer mysterieus gedaan te worden. Ze is zwanger… Of ze daar of getwijfeld heeft? Als we de berichten mogen geloven, dan keken prins Harry en Meghan Markle al uit naar de komst van een kleintje voor hun huwelijk in mei van dit jaar. Zo brachten ze een bezoek aan een campus in Belfast, waar ze de makers van innovatieve en hypoallergene babyproducten spraken. Meghan zei toen: “Ik weet zeker dat we op een bepaald moment al deze spullen nodig zullen hebben.” En ook Harry was erg enthousiast.

Al tijdens de aankondiging van hun verloving (amper vijf maanden voor hun huwelijk) gaf Harry aan dat ze dat wel zouden zien zitten. “Niet nu, nee. Maar natuurlijk, een stap tegelijk, en hopelijk hebben we een gezinnetje in de nabije toekomst.” De Britse pers zat er bovenop. Zou zouden bronnen al hebben gezegd dat ze binnen het jaar na hun trouwen een kindje willen. En inderdaad dat lijkt er van te komen. Natuurlijk heeft dat ook wat met de leeftijd van Meghan te maken. Zij is inmiddels 37. Prins Harry is 34.

Maar ook voor haar relatie met Harry heeft Megan – die als actrice in Suits te zien was – al regelmatig over haar kinderwens gesproken. Zo zei ze in april 2016 al dat moeder worden op haar bucket list stond.

Foto: 3rd October 2018: Their Royal Highnesses the Duke & Duchess of Sussex open the University (Chichester) Tech Park. – Sarnia / Shutterstock.com

Twijfel jij over je kinderwens?

oktober 15, 2018 /