Ultimate Bundles zorgt voor inspiratie op elk vlak

Ultimate Bundles zorgt voor inspiratie op elk vlak. Denk aan fotografie en mealplanning. Maar vorig jaar hadden ze ook de Handmade with Love Super Bundle waarin tal van cursussen, patronen en ebooks voor de creatievelingen zaten. Helaas heb je die gemist, maar niet getreurd: er zijn nog heel veel betaalbare en inspirerende bundels te koop.

Op dit moment (26 juni 2019) te koop:

Get your bundle now!

Herbs & Essetial Oils

Heb jij een kruidentuintje en wil je meer met je kruiden doen? Of ben je juist geïnteresseerd in wat essentiele olien voor je kunnen betekenen. Dan is deze bundel een aanrader. Er zitten 29 ebooks in, 4 printables en 7 digitale curussen. Je betaalt nog geen vijftig dollar, terwijl de waarde meer dan 700 dollar is. Voor 10,- dollar kun je ook nog samenvattingen erbij krijgen, zodat je alle info altijd voor het pakken hebt.

What's inside Herbs & Essential Oils Super Bundle

Meal prepping

Over de meal planning bundel heb ik een uitvoerige blog geschreven. Het is wat mij betreft echt een aanrader voor drukke ouders die wel gezond willen koken. Je kunt mijn blog hier lezen.

Healthy Meal Planning Bundle 2019

Productiviteit

Dit vind ik nu een interessante: Ultimate Productivity Bundle. Qua waarde ligt-ie op 1500,- dollar, terwijl je ‘m nu voor 47 dollar kunt aanschaffen. Daarvoor krijg je 14 e-cursussen, 5 ebooks, 26 printable packs en werkboeken en nog een samenvatting. Deze bundel bevat echt alles voor iedereen die meer wil weten van time management, plannen, doelen stellen, werk-privé balans, productiviteit en ga zo maar verder.

Get your bundle now!

Master Your Money

Geld… dat kom je volgens mij als jonge ouder chronisch te kort als je al die leuke kleding, speelgoed en uitjes ziet. Maar hoe kun je nu het meeste uit die verdiende euro halen. Je ontdekt het met de Master Your Money Super Bundle. Aan de ene kant leer je (beter) budgetteren, krijg je inzicht in de financiën van een gezin, maar je doet ook inspiratie op op het gebied van sparen, je money mindset en hoe je meer kunt verdienen. Hij kost nog geen vijftig dollar en is ruim 1200,- dollar waard. Met 14 ebooks, 9 printables en werkboeken, 11 digitale cursussen en 12 video’s.

What's inside the Master Your Money Super Bundle!

Fotografie

Over de fotografie bundel heb ik natuurlijk al een uitvoerige blog geschreven. Je kunt ‘m hier lezen.

Smart Travel

De Smart Travel Super Bundle 2019 die vanaf maandag 15 juli verkrijgbaar is, is een aanrader voor de liefhebbers van reizen. Het gaat hier natuurlijk om een Amerikaans product, dus als je interesse hebt in een reis door Amerika dan scoor je zo voor een koopje heel waardevolle informatie. Je vindt in deze bundel tips op het gebied van kamperen, met je gezin op reis, betaalbaar reizen, mindset en – heel handig – tips voor het maken van planningen en natuurlijk het inpakken van de koffers en tassen. 30 producten, bestaande uit 13 ebooks, 10 online cursussen, 5 printables en twee werkboeken. En dat voor maar 47,- dollar, terwijl hij – volgens Ultimate Bundles – maar liefst 1286,58 dollar waard is.

Get your bundle now!

Handmade with Love Super Bundle

Of de Handmade with Love Super Bundle nog terugkomt, durf ik nu nog niet te zeggen. Dat zal naar verwachting – als het zo is – pas eind van dit jaar zijn. Wat er afgelopen jaar in zat voor nog geen dertig dollar (en met een waarde van ruim 1000,- dollar). Dat waren 21 ebooks, 25 patronen en 6 digitale cursussen. En dat op allerlei creatieve vlakken. Je kunt je dus helemaal gaan uitleven. Als het één niets voor jou is, dan kun je door met de volgende cursus.

Haken, borduren, breien en meer

– Appliceren; dan maak je van meerdere stofjes een mooie applicatie – de bundel bevat vier producten, die hier betrekking op hebben.
– Haken is natuurlijk al populair bij velen. Nu scoor je acht nieuwe inspiratiebronnen voor een schijntje. Van patronen voor oorbellen, kinderkleding tot prachtige plaids.
– Borduren oubollig? Nee hoor, ook op dit vlak doe je veel inspiratie op. Zo zitten er 4 producten bij, die zich echt richten op de kruissteek en nog 7 andere borduur-inspiraties. Van moderne tot borduurwerkjes in kerstsfeer.
– Fiber arts: deze categorie biedt vijf verschillende producten, waarbij je moet denken aan creatieve outfits maken tot aan tips om te weven.
– Breien mag natuurlijk ook niet ontbreken. Zeven leuke zaken, zoals de essentiële zaken die je voor een babytje moet breien tot aan sprookjesachtige handschoenen.
– Quilting: hoort er ook bij. Met zeven leuke producten, waarbij je zelfs je eigen patroon leert ontwerpen. Kortom: vanaf schets tot eindproduct.
– Naaien is de laatste categorie. Van praktische lessen (handig voor iedere moeder) tot leuke jurkjes voor meisjes en andere creatieve zaken.
– Als bonus krijg je een half jaar abonnement op Make Modern (digitale versie) en een digitale planner van The Crochetpreneur.
Kortom: alles voor uren plezier.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

november 13, 2018 /