Voor mama
Cursussen, patronen en ebooks voor de creatievelingen

Cursussen, patronen en ebooks voor de creatievelingen – je ontdekt het allemaal in de Handmade with Love Super Bundle. Op dinsdag 13 en woensdag 14 november is-ie verkrijgbaar met een fikse korting (97%) tijdens de Flash Sale van Ultimate Bundles. De waarde bedraagt $1011,16 en jij shopt ‘m nu voor $29.97. Leuk Sinterklaas-cadeautje voor jezelf niet waar?

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Wat je krijgt voor dit bedrag: 21 ebooks, 25 patronen en 6 digitale cursussen. En dat op allerlei creatieve vlakken. Je kunt je dus helemaal gaan uitleven. Als het één niets voor jou is, dan kun je door met de volgende cursus.

Get your copy now!

Wat dacht je bijvoorbeeld van

– Appliceren; dan maak je van meerdere stofjes een mooie applicatie – de bundel bevat vier producten, die hier betrekking op hebben.
– Haken is natuurlijk al populair bij velen. Nu scoor je acht nieuwe inspiratiebronnen voor een schijntje. Van patronen voor oorbellen, kinderkleding tot prachtige plaids.
– Borduren oubollig? Nee hoor, ook op dit vlak doe je veel inspiratie op. Zo zitten er 4 producten bij, die zich echt richten op de kruissteek en nog 7 andere borduur-inspiraties. Van moderne tot borduurwerkjes in kerstsfeer.
– Fiber arts: deze categorie biedt vijf verschillende producten, waarbij je moet denken aan creatieve outfits maken tot aan tips om te weven.
– Breien mag natuurlijk ook niet ontbreken. Zeven leuke zaken, zoals de essentiële zaken die je voor een babytje moet breien tot aan sprookjesachtige handschoenen.
– Quilting: hoort er ook bij. Met zeven leuke producten, waarbij je zelfs je eigen patroon leert ontwerpen. Kortom: vanaf schets tot eindproduct.
– Naaien is de laatste categorie. Van praktische lessen (handig voor iedere moeder) tot leuke jurkjes voor meisjes en andere creatieve zaken.
– Als bonus krijg je een half jaar abonnement op Make Modern (digitale versie) en een digitale planner van The Crochetpreneur.
Kortom: alles voor uren plezier.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: