Kussens geven huis én tuin net dat extra beetje sfeer

Kussens geven huis én tuin net dat extra beetje sfeer. Gelukkig hoef je daarvoor geen geboren stylist te zijn. Bij Tuinkussenshop.nl – de grootste tuinkussen webshop van de Benelux – kun je gewoon in het lookbook op de site kijken én zo alle Sierkussens bestellen die in je straatje passen. Ze hebben er meer dan 25.000 op voorraad, dus het genieten kan vrijwel direct beginnen.

Zelf heb ik ook wat extra kussens besteld voor in ons nieuwe huis. Met mijn twee mannen mag het wel wat stoerder thuis nu. Dus heb ik gekozen voor kussens in een jeanslook. Niet van die spijkerbroeken die tot kussen zijn gemaakt, maar echt kwalitatief goede kussens, die zowel binnen- als buiten te gebruiken zijn. Waar ik ze op de bank vooral als deco gebruik, daar vind ik ze in onze zetels juist ideaal om nog wat lekkerder te zitten. Kan ik zo mijn eigen hoekje creëren waar ik ontspannen een boek kan lezen of tv kijk.

Kussens voor pallet bank
Daarnaast hebben wij tijdens onze bouw ontzettend veel pallets verzameld. Ik wil kijken of ik daar een leuke zitje mee kan maken. Dat is tenslotte ontzettend populair. En eerlijk is eerlijk: wat ze in de winkel vragen voor zo’n palletbank is natuurlijk flink wat. En als je de pallets dan toch gewoon in de tuin hebt liggen? Manlief is nog niet helemaal overtuigd, maar op één van zijn vragen kan ik door de ontdekking van Tuinkussenshop wel antwoord geven. Hij vroeg zich namelijk af waar we dan op gingen zitten. Juist, daar heb je dus speciale palletkussens voor.

De palletkussens vind je in de categorie loungekussens, waarbij ze een aantal verschillende types hebben. Grijs en taupe zijn op dit moment de kleuren die ze hebben, waarbij je voor strakke, stijlvolle kussens kunt kiezen of juist voor de matrasvariant, die er nog uitnodigender uit ziet om lekker neer te ploffen. Die laatste is al voor 87,85 verkrijgbaar, waarbij je dus met een aantal pallets zo een mooie tweepersoons loungebank kunt creëren. Hopelijk kan ik manlief overtuigden, want ik zie het wel zitten om dit voorjaar zo heerlijk buiten te zitten op mijn zelfgemaakte bank met heerlijke palletkussens.

Twijfel jij over je kinderwens?

november 2, 2018 /