Mama meer in balans met ebooks, cursussen printables

Mama komt meer in balans in allerlei opzichten, dankzij de Ultimate Home Making Bundle. Nu is deze pas weer verkrijgbaar op 16-17 oktober 2019. Maar Ultimate Bundles heeft nog een aantal aanraders op het gebied van productiviteit, geldzaken en voeding.

Ik heb een tijdje geleden kennisgemaakt met Ultimate Bundles, omdat ze ook een te gekke blogbundel hebben. Eerlijk gezegd, was ik in het begin een beetje sceptisch. Zeker, omdat de prijs va die bundel omgerekend ruim tachtig euro kostte. Toch heb ik het gedaan én geen spijt van. Ik heb nu namelijk een mooie collectie aan e-books over een onderwerp dat me interesseert, ik kan leuke cursussen volgen (die anders vele malen duurder zijn) en in de bonus zat een mooi nieuw thema. Daar was ik juist naar op zoek, omdat Vlaamskijken wel een nieuw jasje kon gebruiken. Zelfs nu ik razend druk ben, heb ik mijn geld er al uit.

Mama meer in balans

Is bij jou de balans op dit moment ook helemaal zoek? Dan zijn er op dit moment drie bundels verkrijgbaar die ik je kan aanraden. Ze hebben als thema: productiviteit, geldzaken en voeding.

Ik heb ze al uitvoerig beschreven en vanuit de onderstaande afbeeldingen kun je eenvoudig doorklikken naar de pagina’s waar je alle info ontdekt.

Conquer your to do list  - reach your goals!

Pay off debt. Budget like a boss. Reach your financial goals.

Healthy Meal Planning Bundle

Ultimate Home Making Bundle

Omdat er op 16-17 oktober 2019 een flash sale aankomt van de Ultimate Home Making Bundle deel ik hieronder nog de informatie met betrekking tot de inhoud. Er zaten afgelopen jaar namelijk maar liefst zestig e-books, ruim dertig digitale cursussen, ruim dertig printbare schema’s en nog eens een aantal bonussen in. Toen had ie een waarde van meer dan 3500,- dollar en was verkrijgbaar voor nog geen 30 dollar.

Terug naar de Ultimate Homemaking Bundle. Hier doe je echt je voordeel mee, waardoor je huishouden nog meer op rolletjes loopt. Maar vooral: dat jij weer meer jezelf vindt en je in balans voelt. Je bent namelijk zoveel meer dan mama en het hoofd van de huishouding. Klinkt misschien een beetje traditioneel, maar in veel families die ik ken, is dat nog steeds de verdeling. Ja, de man helpt zeker mee, maar moeders runt naast haar baan vaak ook de thuis onderneming.

Deze onderwerpen kun je verwachten van de Ultimate Homemaking Bundle.

Voor jou (innerlijk)

De Self Care rubriek is er helemaal voor ons. Ontdek jezelf weer. Kom los uit de dagelijkse sleur. Met inspiratie om meer te lezen, 100 kleurplaten voor alle leeftijden, inspiratie voor scrapbooking en journals.

Voor jou (uiterlijk)

In de Self Care rubriek ook tips op het gebied van kleding. Creëer zo je eigen stijl met de hulp van professionals. Daarnaast is er ook aandacht voor fitness en afvallen. Hier vind je bijvoorbeeld een virtueel bootcamp in, net als een afslankchallenge en inspiratie om gezond te leven.

In de keuken

Misschien is dit wel de categorie die ik het meeste nodig heb. Met allerlei handige kookboeken tot aan kooklessen voor de kids. En mijn favoriete onderwerp (omdat ik zeker weet dat ik hier nog veel tijd mee kan besparen): meal prepping. Ik heb dit een tijdje gedaan toen onze kleine man er nog niet was. En merk dat ik nu weer achter de feiten aan loop, door het niet te doen. Ik kan dus wel wat inspiratie gebruiken. Deze categorie is zo uitgebreid, dat ik hier wel een totale blog over kan plaatsen.

Timemanagement

Ja, dit is zo’n onderwerp waar je ook altijd je voordeel mee kunt doen. Want zeg nu eerlijk: we hebben toch allemaal te veel te doen in de beperkte tijd die we maar hebben. Leer hoe je productiever kunt zijn, maar ook hoe je tijd kunt maken voor de dingen die jij graag doet. En wat denk je van de tips voor een rustige ochtend. Niks meer chaos: de ochtend wordt een heerlijk moment voor het gezin. Je hebt nu ook een speciale bundel hiervoor. Je leest er hier alles over.

Thuiswerken

Wil je thuis werken, dan bevat deze bundel ook nog een aantal leuke zaken. Met name interessant voor de dames die professioneel willen bloggen, tekstschrijven of als social media manager / virtual assistent aan de slag willen. En bak je graag taarten en wil je daar meer mee verdienen? Dan vind je hier een heuse start up kit.

Budget & Financiën

Deze producten helpen je om te besparen en laat je zien hoe je meer grip op je financiën kunt krijgen. Vol interessante info over hoe je je doelen kunt behalen, maar ook hoe je je kinderen slim met geld om kan leren gaan en zelf voordelig kunt inslaan voor de feestdagen. Wel zo fijn met de dure decembermaand die er aan komt. Over geld is nu ook een speciale bundel; daar lees je hier alles over.

Relatie

Wat dat je van een make-over van je huwelijk? Als je dagelijks vijftien minuutejs in de weer bent met de oefeningen, dan ververs je je relatie, breng je de sparkle weer terug in je seksleven en ben je gewoon een stuk gelukkiger. Kijk, dat klinkt goed! Aangevuld met de Date Night Kit, is dat helemaal leuk. Je lover weet niet wat-ie meemaakt. En laten we eerlijk zijn: wat is het fijn om elkaar weer terug te vinden. Je bent natuurlijk niet voor niets voor ‘m gevallen.

Moederschap

In deze categorie ontdek je allerlei handigheidjes, waarmee jij je rol als moeder nog beter kunt invullen. En dat natuurlijk op je eigen manier. Maar ook praktische cursussen over het beperken van schermtijd, een gids voor ouders van ADHD-kids tot aan inspirerende posters aan toe.

Voor de kids

Heb je af en toe ook geen idee wat je met de kids moet doen en zoek je dan online naar leuke activiteiten. Ook hier is aan gedacht. Wat dacht je van 101 ideeën om te doen, maar ook een mini-cursus of hoe je kan gaan zingen met je baby en allerlei leuke leerzame oefeningen.

Huishouden

Ik zal eerlijk zijn: mijn huishoudcapaciteiten zijn niet om over naar huis te schrijven. Mijn moeder verzucht wel eens dat het jammer is dat ik de huishoudschool niet heb doorlopen. Gelukkig vind ik in deze bundel allemaal handige tips. Met een maandschema, waarmee je je huishouden helemaal op de rit kunt krijgen. Ideeën voor alerlei (last minute) feestjes die georganiseerd moeten worden. Maar ook opruim tips! Dan is niet alleen je huis opgeruimd, maar ook je hoofd. Aangevuld met nog wat tips om het gezellig te maken. Heel divers dus.

Doelen stellen

Plannen blijkt toch wel essentieel om in balans te zijn; althans dat idee krijg ik wel als ik alle producten doorneem. Er zitten namelijk ook een heleboel handige planners en printables bij, waarmee jij je doelen kunt behalen en tegelijkertijd ook meer overzicht krijgt. Dit vind je ook in deze bundel.

Thuisonderwijs

In Amerika is het veel gebruikelijker om thuisonderwijs te geven. In deze categorie zitten een aantal interessante e-books voor als je geïnteresseerd bent in (thuis)onderwijs.

Geloof

Dit is zo’n categorie die ik zelf naast me neerleg. Is ook helemaal niet erg, want van de 129 producten, gaan er maar 17 over het geloof. Aan de andere kant zitten hier ook wel interessante boeken bij, zoals ‘ From Chaos to Calm’. Het is allemaal gericht op het Christelijke geloof.

Als je de bundels van Ultimate Bundles aanschaft, dan ontvang ik hier een percentage van. Dit kost jou niks extra’s. Hiermee onderhoud ik de site, niet alleen qua updates, maar ook achter de schermen. Blog jij zelf en wil je affiliate worden? Hier lees je er meer over.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

november 5, 2018 /