Mama meer in balans met deze overvolle bundel

Mama komt meer in balans in allerlei opzichten, dankzij de Ultimate Home Making Bundle. Dit is een enorm bestand vol met ruim zestig e-books, ruim dertig digitale cursussen, ruim dertig printbare schema’s en nog eens een aantal bonussen. Alleen vandaag én morgen (5 én 6 november) verkrijgbaar voor $29.97 (terwijl-ie een waarde heeft van $3,687.47).

Get your bundle now!

Ik heb een tijdje geleden kennisgemaakt met Ultimate Bundles, omdat ze ook een te gekke blogbundel hebben. Eerlijk gezegd, was ik in het begin een beetje sceptisch. Zeker, omdat de prijs va die bundel omgerekend ruim tachtig euro kostte. Toch heb ik het gedaan én geen spijt van. Ik heb nu namelijk een mooie collectie aan e-books over een onerwerp dat me interesseert, ik kan leuke cursussen volgen (die anders vele malen duurder zijn) en in de bonus zat een mooi nieuw thema. Daar was ik juist naar op zoek, omdat Vlaamskijken wel een nieuw jasje kon gebruiken. Zelfs nu ik razend druk ben, heb ik mijn geld er al uit.

Maar nu terug naar de Ultimate Homemaking Bundle. Het gaat deze keer om een flash sale, wat wil zeggen dat-ie maar twee dagen verkrijgbaar is. Dus drukke mama’s niet aarzelen, maar gewoon aanschaffen. Hier doe je echt je voordeel mee, waardoor je huishouden nog meer op rolletjes loopt. Maar vooral: dat jij weer meer jezelf vindt en je in balans voelt. Je bent namelijk zoveel meer dan mama en het hoofd van de huishouding. Klinkt misschien een beetje traditioneel, maar in veel families die ik ken, is dat nog steeds de verdeling. Ja, de man helpt zeker mee, maar moeders runt naast haar baan vaak ook de thuis onderneming.

Deze onderwerpen kun je verwachten van de Ultimate Homemaking Bundle. Lees mijn overzicht of bekijk het op de pagina in detail.

Voor jou (innerlijk)
De Self Care rubriek is er helemaal voor ons. Ontdek jezelf weer. Kom los uit de dagelijkse sleur. Met inspiratie om meer te lezen, 100 kleurplaten voor alle leeftijden, inspiratie voor scrapbooking en journals.

Voor jou (uiterlijk)
In de Self Care rubriek ook tips op het gebied van kleding. Creëer zo je eigen stijl met de hulp van professionals. Daarnaast is er ook aandacht voor fitness en afvallen. Hier vind je bijvoorbeeld een virtueel bootcamp in, net als een afslankchallenge en inspiratie om gezond te leven.

In de keuken:
Misschien is dit wel de categorie die ik het meeste nodig heb. Met allerlei handige kookboeken tot aan kooklessen voor de kids. En mijn favoriete onderwerp (omdat ik zeker weet dat ik hier nog veel tijd mee kan besparen): meal prepping. Ik heb dit een tijdje gedaan toen onze kleine man er nog niet was. En merk dat ik nu weer achter de feiten aan loop, door het niet te doen. Ik kan dus wel wat inspiratie gebruiken. Deze categorie is zo uitgebreid, dat ik hier wel een totale blog over kan plaatsen.

Timemanagement:
Ja, dit is zo’n onderwerp waar je ook altijd je voordeel mee kunt doen. Want zeg nu eerlijk: we hebben toch allemaal te veel te doen in de beperkte tijd die we maar hebben. Leer hoe je productiever kunt zijn, maar ook hoe je tijd kunt maken voor de dingen die jij graag doet. En wat denk je van de tips voor een rustige ochtend. Niks meer chaos: de ochtend wordt een heerlijk moment voor het gezin.

Thuiswerken
Wil je thuis werken, dan bevat deze bundel ook nog een aantal leuke zaken. Met name interessant voor de dames die professioneel willen bloggen, tekstschrijven of als social media manager / virtual assistent aan de slag willen. En bak je graag taarten en wil je daar meer mee verdienen? Dan vind je hier een heuse start up kit.

Budget & Financiën:
Deze producten helpen je om te besparen en laat je zien hoe je meer grip op je financiën kunt krijgen. Vol interessante info over hoe je je doelen kunt behalen, maar ook hoe je je kinderen slim met geld om kan leren gaan en zelf voordelig kunt inslaan voor de feestdagen. Wel zo fijn met de dure decembermaand die er aan komt.

Relatie:
Wat dat je van een make-over van je huwelijk? Als je dagelijks vijftien minuutejs in de weer bent met de oefeningen, dan ververs je je relatie, breng je de sparkle weer terug in je seksleven en ben je gewoon een stuk gelukkiger. Kijk, dat klinkt goed! Aangevuld met de Date Night Kit, is dat helemaal leuk. Je lover weet niet wat-ie meemaakt. En laten we eerlijk zijn: wat is het fijn om elkaar weer terug te vinden. Je bent natuurlijk niet voor niets voor ‘m gevallen.

Moederschap:
In deze categorie ontdek je allerlei handigheidjes, waarmee jij je rol als moeder nog beter kunt invullen. En dat natuurlijk op je eigen manier. Maar ook praktische cursussen over het beperken van schermtijd, een gids voor ouders van ADHD-kids tot aan inspirerende posters aan toe.

Voor de kids:
Heb je af en toe ook geen idee wat je met de kids moet doen en zoek je dan online naar leuke activiteiten. Ook hier is aan gedacht. Wat dacht je van 101 ideeën om te doen, maar ook een mini-cursus of hoe je kan gaan zingen met je baby en allerlei leuke leerzame oefeningen.

Huishouden:
Ik zal eerlijk zijn: mijn huishoudcapaciteiten zijn niet om over naar huis te schrijven. Mijn moeder verzucht wel eens dat het jammer is dat ik de huishoudschool niet heb doorlopen. Gelukkig vind ik in deze bundel allemaal handige tips. Met een maandschema, waarmee je je huishouden helemaal op de rit kunt krijgen. Ideeën voor alerlei (last minute) feestjes die georganiseerd moeten worden. Maar ook opruim tips! Dan is niet alleen je huis opgeruimd, maar ook je hoofd. Aangevuld met nog wat tips om het gezellig te maken. Heel divers dus.

Doelen stellen:
Plannen blijkt toch wel essentieel om in balans te zijn; althans dat idee krijg ik wel als ik alle producten doorneem. Er zitten namelijk ook een heleboel handige planners en printables bij, waarmee jij je doelen kunt behalen en tegelijkertijd ook meer overzicht krijgt.

Thuisonderwijs
In Amerika is het veel gebruikelijker om thuisonderwijs te geven. In deze categorie zitten een aantal interessante e-books voor als je geïnteresseerd bent in (thuis)onderwijs.

Geloof:
Dit is zo’n categorie die ik zelf naast me neerleg. Is ook helemaal niet erg, want van de 129 producten, gaan er maar 17 over het geloof. Aan de andere kant zitten hier ook wel interessante boeken bij, zoals ‘ From Chaos to Calm’. Het is allemaal gericht op het Christelijke geloof.

Zooo…. Dat is een hoop he. Dan is 29.97 echt een schijntje. Ik ben heel benieuwd naar jullie bevindingen.

Als je deze bundel aanschaft, dan ontvang ik hier een percentage van. Dit kost jou niks extra’s. Hiermee onderhoud ik de site, niet alleen qua updates, maar ook achter de schermen. Blog jij zelf en wil je affiliate worden? Hier lees je er meer over.

Praat mee over dit onderwerp op onze Facebook-pagina. Daarnaast is er in de besloten Facebook-groep alle ruimte om je twijfels over je (ontbrekende) kinderwens te bespreken.

november 5, 2018 /